Képregény

A következő képregényeket az élet szülte. A http://stripgenerator.com/ oldalon található képregény-készítő segítségével jöttek létre. A fekete macska alakból Photoshoppal csináltam Nudka cicát. :) A görénykéket is a Photoshoppal szerkesztettem.
Jó szórakozást!

Szereplők

Képregény Kobak: Tökéletes zajcsináló vagyok, csak egy labda kell és uzsgyi már el is foglalom magam. Tökéjre fejlesztettem radarkövető technikám, betájolom a gazdit, és a nyomában vagyok. Ebben legyőzhetetlennek érzem magam. Ez a technika jól jön, ha a többiek meghallanak valamit, amit én nem tudok már, így ha mozgolódnak a lányok, akkor én is aktivizálom magam. Állítólag kattogok, nem csak makogok. Biztos igazuk van a gazdiknak, mert ha jól érzem magam, például a gazdik ölében, akkor ennek hangot is adok. Szaglásom verhetetlen, de csak azt érzem meg, amit akarok, pl. almát és a halacskát. Nem szeretem a nagy, fehér mozgó tárgyakat, így a Nudli nevű cicát is cukkolni szoktam. Tökéletes kajavédő vagyok, nem hagyok idegen cicaszagúakat a tányéromba tolakodni. Nem vagyok társaságkedvelő, jelmondatom: "Az idegeneket illik először megkóstolni!".

Képregény Potyesz: Távolságbeállítóként működöm. Értsd: ha segíteni kell a gazdiknak, például az asztalt megfelelő távolságra tenni a komódtól, akkor engem hívnak azonnal. Tökéletes takarítónő vagyok, ha el kell dugni valamit, akkor szólni sem kell, csendben, halkan, már tüntetem is el őket. Mosdatást is vállalok, akkor is hívhatsz, ha alszol, bármikor hatékony vagyok. Kétlábúakat szeretem, az orvul letámadó négylábúakat már nem annyira. Ha akarok valamit, megszerzem, ezért repülni is képes vagyok. Kupakmentő szolgálatomra bármikor számíthatsz. A mosogatásban utolérhetetlen vagyok. Elsőbbségben a joghurtos dobozok, és a gazdik összemaszatolt keze például tejszínhabbal.

Képregény Pizsi: Imádok lustálkodni, ezt jelzi, hogy sosem vetem le a pizsamámat. Ezzel szemben utolérhetetlen is vagyok, örömömben körbeugrálom a lakást újra meg újra. Ha felpörgök, görény legyen a talpán, aki bírja az iramomat. Jobb begyűjtőbűbáj vagyok, mint Potyesz, de ez ne mond el senkinek! Imádom az orrom olyan helyekre dugni, ahová nem kellene, de tudom, rubin szemeimmel mindenkit leveszek a lábáról. Én szeretem a nálamnál nagyobb fehér cicaszagúakat, gyakran kapom magam azon, hogy négy erős macskakar ölel körül. Tökéletes "rendfenntartó" vagyok, ha meg szeretnéd tanulni, hogy a dolgokat a helyükre kell pakolni, elég pár nap együttélés velem, és soha többet nem felejted el. Kedvenceim a zoknik és a műanyag dolgok. Itthon már rend van, úgyhogy új, rendetlen vendég kerestetik, hogy legyen munkám.

Képregény Nudli: Imádok beszélgetni, gyakran pletyizek a mamival, vagy cserélek információkat a kinti magasan szárnyalókkal. A hasonszőrű látogatókat először méltatlankodva fogadom, de hamar megenyhül a szívem. Tökéletes gazdi-védő vagyok, ha hallom, hogy valaki már a folyosón matat, azt azonnali morgással jelzem. Szeretem az idegenszagúakat, pláne ha érdekes illatú táskát is hoznak, és nem riadnak vissza pár ajándék szőrszáltól. Vágyom a társaságra, így minden sertepertélőt szeretek, van akit kerülök, de utána titkon popsin szagolok (Kobak). Van akit viszont egyből a szívembe zártam, bár párszor nevelésre szorul még (Pizsi). Szeretek előmelegített ágyikóban aludni, így mikor a mami már előkészíti nekem az éjszakai szállásom, én is csatlakozom. Követeléseimnek súlyt adok, pocakra feküdve, vagy takaróra, és úgy teszek ha a gazdi mocorogni kíván, mintha nem lennék fent. Imádok lesből a gazdira ugrálni, mert ilyenkor kergetőzés lesz a vége, ami kifejezetten az én műfajom. Ha játszani támad kedvem, nem fojtom magamba, megyek és megharapom a gazdit. Na persze csak kellő mértékkel, mert ha túl erős vagyok, abból mindig durci lesz a gazdi részéről.

Gazdik: Mi vagyunk a kis csapat szolgálói. ;)

Papagazdi:
Képregény

Mamagazdi:
Képregény