Kocsmák

Legelső találkozásunk egy igazi ír pubbal:
Blogbejegyzés: 2006. július 10./1. - hétfő
Tegnap este internetezés után, beültünk egy közeli kocsmába, megnézni a VB-döntőt. Nem volt nehéz kocsmát találni, ahol TV van, mert szinte minden sarkon van egy, esténként csordultig tele emberekkel. Ittunk egy nagy pohár sört, bár nem vagyunk sörözők, a meccs mellé dukált. :)

Inkább középkorú helyiekkel volt tele a kocsma, ki az olaszoknak, ki a franciáknak drukkolt. Egész jó kis hangulat kerekedett, miután elfogyasztottak 3-4 pohár sört. :D Élvezet volt hallgatni a beszédüket, a legegyszerűbb mondat, pl. "That's all." is igen ízesen hangzott.

Blogbejegyzés: 2006. augusztus 31. - csütörtök
Tegnap meghívtak bennünket egy amatőr kiülök és zenélek-énekelek buliba. :) Minden héten szerdán van egy helyi kocsmában ez az összejövetel. Nagyon emlékeztetett a hely a veszprémi Fintor klubra, azzal a különbséggel, hogy ez igényesebb volt. De a Fintor meg úgy volt jó, ahogy. A maga falra festett kriksz-krakszaival, a girbe-gurba fapadjaival, és a rengeteg emberrel. :D

Jól éreztük magunkat, mindketten szeretjük a gitárok hangját, legyen az akusztikus, elektromos. Egyes együtteseknél hiányzott, hogy nem alakítottak ki táncolásra helyet. :) Több, mint 3 órát hallgattuk Őket. :) At munkatársának, Alexnek nagyon jó hangja van, mondjuk tanult is énekelni Victoria-ban. (Vancouver Island nevű sziget, Victoria városkájából jött Alex)