Állatok

Nem csak saját magunknak kellett megtalálnunk a hétköznapi dolgokat, hanem a lányoknak is. Milyen almot, tápot vegyek, hol vegyem azt, no és melyik állatorvoshoz menjünk, ha baj van?

Állatorvos:
Cicával nincs baj, itt is minden állatorvos ismeri a cicát, kutyát. Állatorvost persze rögtön találtunk, a házunktól nem messze, de az hamar kiderült, hogy a görényeket nem ismerik. Az aszisztensnő még azt sem tudta milyen állatról van szó...

Sajnos hamar szükségünk volt egy görikhez is értő dokira Kobak mellékvese megbetegedése miatt, így kutakodni kezdtünk. Eljutottunk egy dublini állatorvoshoz, Blackrock környékén, de az ő javaslatára az első vizsgálatok után Braybe mentünk Bairbre O'Malley doktornőhöz, mivel ő ért a görikhez, nem csak látott már egyet.

Bairbre O'Malley
Veterinary Hospital
Kilmantain Place, Bray, Co. Wicklow

Alom:
A Camden Streeten lévő Petlandot ajánlani tudom. Az évek alatt egy házzal odébb költöztek, szép, új, nagyobb, tiszta és rendezett üzletbe. Az eladók értenek is az állatokhoz, kedvesek, segítőkészek. Számtalan jó minőségű kutya, macska, sőt görény tápot is lehet náluk kapni. Royal Canin, Hills és még sorolhatnám sorakozik a polcokon. Sok alutasakos kajájuk, számos játék, akvárium és egyéb pl. ketrec kellékek is kaphatóak.
Innen szoktunk venni a Pura: Clumping Moonlight Ultra~ almot. Levendula illatú, 7,5 literes alom €7.90, minden zacsiban egy műanyag lapáttal. Nagyon jól csomósodik.
A Tesco mostanában vezette be a Sophisticat nevű almát, 5 liter €... Illatosított, nem poros, csomósodik.

Állat felvigyázás:
Őket csak ajánlani tudom: Safe hands pet care

Nudli is szerepel az egyik hírlevelükben. :)