'11 június

Bloom Fesztivál - '11 június
Nagyobb kép

Bloom Fesztivál, Phoenix Park, 2011. június 4.-6.

Ugyan a reggelt elszöszmötöltük, de még egészen korán kiértünk a Bloom Fesztiválra a Phoenix Parkba.

Szerencsére az autópályáról észrevettük a helyes utat jelölő táblát, így viszonylag hamar odataláltunk, majd miután araszolva bejutottunk a parkolóba, nyakunkba vettük a fesztivál területét. A parkolást tök jól megszervezték, lassan ugyan, de tempósan lehetett haladni, jegyet venni (€5/nap) és parkolni.

Alig láttunk ezt-azt mikor Peterék hívtak, hogy ők is odaértek, így ötösben sétáltuk végig a fesztivált. Lehetett olcsóbban virágpalántákat, zöldségpalántákat venni, vagy éppen hagymákat, magvakat, és minden lehetséges dolgot a kertünkbe.

Számos kertet is felépítettek a fesztivál idejére, amikbe be lehetett menni időnként, szétnézni. Voltak roppant jók, amiket én is szívesen elfogadnék, de leginkább egy-egy ötlet teszett ebből-abból. Húúú, már alig várom, hogy majd egyszer nekünk is legyen kertünk, ahol lehet majd növényeket nevelgetni. :D

Találtunk szegfűpalántát, így nem tudtunk eljönni szegfű- és eperpalánta nélkül. Vettünk 3 kis cserepes pineberry-t is (pineapple = ananász, strawberry = eper) a pineberry tehát eper alakú, de ananász ízű gyümölcs, fehér bőrrel... Érdekes. :)

Érdekes volt, és megérte a pénzét (hétvégén: €20-€2 a felnőtt, €15-€2 a diák jegy, a -€2 az onnan jött, hogy még a Botanic Gardenben összeszedtem egy kis kiadványt, amiben volt egy két eurós kedvezményes kód a Bloomra. :)

Fotóalbum