Közös

Nudlit kezdettől fogva nagyon érdekelték a kis mozgó szőrpamacsok. Aztán hamar rájött, hogy milyen foguk is van, és igen nagyot tudnak ám ők harizni, ha akarnak, így óvatosabb lett.

Legjobb barátnője a görik közül, Pizsi. A két fehérke kezdettől fogva jól kijött egymással. Nudlinak a nap fénypontja, a gazdival való beszélgetésen, és a napi simi adagon kívül, hogy játszhat Pizsivel. Kedvenc szórakozása, hogy ráül Pizsire, vagy a mancsai közé szorítja, és megpróbálja a hátsó lábaival távol tartani magától Pizsit, amennyire csak tudja. Persze Pizsi sem hagyja magát, száját tátva próbálja elérni Nudlit. Ha vészes közelségbe kerül a macshoz, rúg egyet, és elrugaszkodik Pizsitől. A kis ördög meg megy utána, kergeti, amíg el nem pillednek.

Potyesszel való kapcsolata hol békés, hol pedig viharos. :) Van, hogy Potyka csak megszaglássza, és továbbáll van azonban, hogy inkább megkergeti a cicalányt, a lakáson keresztül-kasul, míg Nudka meg nem únja és fel nem telepszik valahova magasra, görénymentes övezetbe.

Kobakkal egyértelmű a kapcsolatuk. Ha Nudli meglátja Kobakot nem sokat teketóriázik, kikerüli vagy átugorja.