Kicsi Potyka

Kicsi Potyka
Nagyobb kép

A kis Potyesz 2003. októbere óta egészíti ki családunkat. A sárvári szépség első buszos utazását a pulcsimban aludta át. Kobakot megszerette egyből, tutulva követte a legelső perctől kezdve mindenhová.

A kis bűbáj az első pillanattól kezdve alomtiszta volt, hangos nyöszörgéssel adta tudtunkra, ha a szoba közepén járt és kisdolga akadt, hogy ő most biza nem tudja merre szaladjon, de szaladna. :)

Hamarosan mindenben lepipálta Kobakot. Kobak megtanította neki, hogyan kell asztalra mászni, és a függöny tetejére is meghívta körbenézni. Kezdetben Potyka bajban volt, mert nem tudta, hogyan csinálja Kobak után az akrobata mutatványokat, de később már ő lett a fő akrobata. Mindent hozzá kell beállítanunk, ő tud a legnagyobbakat ugrani a bandából.

Felső kép:
"Sziasztok! A nevem Potyesz. Szoktam még Potyka, begyűjtő bűbáj, és kis lopkodós is lenni. Nem tudom, miért hívnak a mamiék lopkodósnak, mikor nem is szoktam semmit ellopni, csak elrakom biztonságos helyre, hogy később is meglegyen, ha kellene a mamiéknak. Hiába, nagyon rendetlenek, én csak rendet igyekszem rakni, da ha folyton széthagynak mindent, sok dolgom lesz még. Ahelyett, hogy megköszönnék nekem, nem?
A mamiék szerint nagyobb lett a pocakom, mint a fejem... Nem tudom én nem így érzem, még elbírom a hasam. Különben is: be kell tömni a morgó pocit, különben hallgathatom egész nap, hogyan panaszkodik."

Alsó kép:
"Így alszom. Kaptam egy nagy puha házikót! Imádom, mert el lehet benne bújni, de ki is lehet belőle buggyanni, ha úgy akarom. Na jó, tudok rendes pózban is alukálni, de nem sokáig. :) Azért alszom, mert a mami azt mondta, így növök meg nagyra, és már nagy akarok lenni, hogy utolérjem Kobakot, és megmondhassam Neki a magamét!"

Fotóalbum