Ping-pong labda

Kobak és a Ping-pong labda
Nagyobb kép

Kobak fehér kincse. Illetve az volt egy darabig, míg ki nem lyukasztotta, mert akkor elkoboztam tőle.

Egy régi üveg akváriumban kaptak helyet a görénykincsek, és mivel mindenféle csörgő dolog lakott itt, Kobak nagyon szeretett benne ping-pong labdázni. :)

Jobb alsó kép:
"Sziamia! Ez az én kis üveg kuckóm. Mielőtt még félreértenéd, nem ebben alszom, ebben csak olyan kacatokat tartok, amit ráköthetek a gazdi orrára is. Pl. a ping-pong labdámat. Gyere közelebb, megmutizom Neked, milyen ügyi nagylány lettem."

Bal alsó kép:
"Itt is van a fehér kincsem. Már egy kicsit horpadt, de még használható. A mami azt mondta, hogy vigyázzak, mert ha kilyukasztom, elkobozza. Pedig én azért töröm magam, hogy jó fogást találjak rajta, bezzeg ha lyukas lenne, akkor könnyebb lenne a dolgom is."

Felső kép:
"Szóval a produkcióm: Megfogom a labdát a négy lábammal, aztán gyorsan a hátamra fordulok. Közben nem eresztem el a ping-pongot.
Készen is vagyok! A mami is csak tátotta ám a száját, mikor először meglátta, mit tudok. (Halkan jegyzem meg, hogy abban a minutumban elkobozta mami a labdacsomat, mihelyst sikerült kilyukasztanom... :( Szomorú vagyok, mert sosem kaptam többet ilyen labdát. A mami szerint, az én biztonságom érdekében.)"

Fotóalbum