Kicsi Kobak

Kicsi Kobak
Nagyobb kép

Kobak 2003. április 21-én érkezett hozzánk. Ezek a képek Tapolcán készültek, ahol a kis szőrzsák mindenkit levett a lábáról. :)

Ő a legelső görényünk, ő az oka, amiért a többiek is családtagok lettek. Sok-sok örömöt köszönhetünk neki.

Felső kép:
"Kobak vagyok, de Neked lehetek Kobi is. Képzeld, olyan furcsa, idegen szagokat érzek, amik nagyon felizgatnak. Állítólag Tabolcán, vagy Tapolcán vagyunk, ha jól hallottam, de sokkal izgibb dolgok vannak errefelé, mintsem ezzel törődjek.
Na és ez az izé az új papim kezében, villog, kattan, egyszerűen fantasztikusan érdekes! Csak az a kár, hogy Nekem nem adják a mancsaimba, valami olyasmit hallottam, hogy nehogy tönkretegyem... No de Te hallottál már ilyet??
Tönkretenném szerinted? Ezzel az ártatlan pofival?? Hát persze, hogy nem! Egyetértünk! Máris szeretlek Téged! :)"

Bal alsó kép:
"Wow! Ezt a valamit Én kaptam! Örülök ám neki, mert olyan furi szaga van. A mamiék azt mondják, egér szagú, Te tudod mi az az egér? Hjaj, sok mindent kell még tanulnom... de majd ha hazaérünk, megnézegetek közelebbről egy-két könyvet, azt mondják a mamiék, hogy azokból sokat lehet tanulni és érdekesek is. Hmm, majd meglátjuk!"

Jobb alsó kép
"Betettek félálmomban a ketrecembe, Vizimaci mellé. Nagyon szeretem Vizimacit. Olyan puha, és már teljesen Én szagú lett! De nem tudom, miért kellett kikötni őt, mert így nem tud wc-re menni, pedig muszáj lenne velem jönnie wc-re... Szerinted is? Néha érthetetlenek számomra ezek a gazdik."

Fotóalbum