Ivartalanítás

Eljött az idő, hogy Nudka átessen az ivartalanításon. Féltettem is nagyon Őkelmét, mint minden lányomat, de túl kellett esnünk ezen is. Elmentünk tehát a doktor bácsihoz.

Meg is volt a műtét 2005. októberének egyik péntekjén. Nudka, hogy ne nyalja a sebét, kapott az egész testét befedő pólyát. Első este leköltöztünk a párommal az emeletes ágyról a kanapéra, mint mindig, mikor valamelyik lányka átesett az ivartalanításon. Nudka egész este a karomon aludt, furcsa is volt, hogy nem akaródzik neki mozdulni.

Másnap vissza kellett mennünk a dokihoz, hogy kapjon infúziót. Nudka aznap sem sokat mozgott, betakarva feküdt a konvektor előtt. Egyszer ment el pisilni, de enni és inni is csak a kezemből volt hajlandó. Úgy etettem meg falatonként, és nyalogatta le cseppenként a vizet a kezemről.

Ekkor már aggódtunk érte, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy nem-e lehet az egész testét befedő pólyával a gond, így visszamentünk a dokihoz. Ott a doki egy kicsit megijesztett, mert azt mondta, hogy fehér cica, így maga alatt van, nézzük meg, nem-e beteg. Vettek tőle vért, hogy elküldjék leukózis és macska AIDS tesztre. Majd a pólyát is levették Nudliról. Mire megérkeztünk a lakásunk elé, már meg is volt az eredmény: ami negatív lett. Megnyugodva, beléptünk a házba, kinyitottuk a hordozót, Nudka kiszállt, elment pisilni, enni, inni, és lefeküdt aludni. :D Zavarta a pólya a drágát. :) Nagy kő esett le a szívünkről. :)