10. hét

Pittypang - Otthon - Úton - Kapcsolat - Új élet - Chine Colleé - Kettős nyomat - Carborundum

A történethez készített munkalap.
Nagyobb kép

Fáj a hátam, sajog a kezem, még az ujjbegyem is fáj, arra nem jöttünk rá J-vel, hogy mitől (neki is sajog). Nagyon tetszik a nyomtatás, és keddre a saját projektemmel is sikerült végezni.

Egy történetet terveztem meg, amiben két pitypang mag elrepül, és 3 másik jelenetben is megjelenik, míg végül földet ér és egy "új élet" formájában újjászületik. Ehhez rengeteg nyomatot készítettem és a 2.-4. jelenethez a képeket rétegenként raktam össze, míg az utolsó jelent 3D nyomat lett.

Szerdán értékelték volna a munkánkat, de a havazás miatt bezárták a sulit 2-kor, így a tanárok nem tudták mindenki munkáját értékelni. Csütörtökön nyílt nap volt, úgyhogy sokan tébláboltak a szintünkön, mi pedig J-vel és C-vel maradtunk, hogyha van kérdés segítsünk a válaszadással. (T tanárunk ránk is ijesztett, hogy nem árt maradni már csak azért sem, mert a notebooknak esetleg lába kellhet...állítólag megtörtént már, hogy a kószálóknak tetszett valaki naplója és zsebretette... Ahhoz túl sok munkánk fekszik benne, hogy csak így eltűnjön, úgyhogy maradtunk és csodálltuk a nagy pelyhekben eső hót a 3. emeletről.)

Pittypang - Otthon - Úton - Kapcsolat - Új élet - Chine Colleé - Kettős nyomat - Carborundum