Járom az utamat

2009. március 04. - szerda

Sokat törtem/ük a fejem/ünk, míg szépen lassan kialakult, hogy mit is fogok magammal kezdeni.

Nem volt egyszerű döntés, és nem is 5 percbe telt, de megvan. :) Már amikor tavaly felmondtam, akkor is tudtam, hogy valami mást szeretnék, csak nem voltam biztos abban, hogy hogyan is álljak neki. Tervek voltak, nem is kisszabásúak, de mára végre letisztázódott a hogyan is. Visszaülök a "sulipadba", de ez a suli már azt tanítja, amit igazán mindig is szerettem volna tanulni, és ami a mostani magamat is abba az irányba fejleszti, amit már régóta szerettem volna.

Valahogy mindig úgy alakult az életünk, hogy amikor rám került volna a sor, otthoni munkaajánlat, a mostanihoz hasonló suli megtalálása, akkor léptük a legnagyobbat az életünkben és elindultunk világot járni, szőröstől-bőröstől.

Ráadásul az önmegvalósításnak is most van itt az ideje, míg nincs még családunk, akiért felelősséggel tartoznánk. Összedugtuk a fejünket, megkérdeztem mindenkit, akinek fontos a véleménye. Így belevágok. Illetve a legelső lépést már meg is tettem, a szeptemberben kezdődő sulihoz alap rajztudás szükséges, ezért ma már voltam is a legelső órán. :)

Néha azért még töröm azon a fejem, hogy biztos így lesz-e jó, de azt tudom, hogy ha ezt a lépést most nem lépem meg, később már nem lett volna rá lehetőségem, örökké bánhattam volna.

Mindent megteszek, hogy tényleg ez legyen az én utam. :)